skip to Main Content

Aflysning af SSB-løbet 2017.
5 år i træk har SSB afholdt SSB-løbet; et hyggeligt event med masser af liv som vi havde set frem til at holde igen i år sammen med jer alle sammen.

Vi er dog i denne omgang løbet ind i nogle særlige udfordringer med hensyn til afviklingen af eventet, og efter en ihærdig indsats har vi måtte erkende, at de tekniske problemer ikke er til at løse. Derfor må vi desværre informere om at løbet i år er aflyst, men vi håber at I i stedet vil se frem til SSB’s fremtidige arrangementer, og gøre brug af de mange andre tilbud vi udbyder.

Se aktiviteterne her

Den nye sæson for vores mangfoldige sportshold, som bl.a. inkluderer fodbold, gymnastik, svømning og senior idræt, starter fra september 2017. Så er du ny hos SSB og vil prøve kræfter med et af de hold, vi tilbyder?

Er du gammel kending, der vil fortsætte på sit nuværende hold, eller er du måske klar til at prøve noget helt andet? Husk at tilmeldningen starter fra juni, og om du er et velkendt ansigt eller helt ny, så glæder vi os til at se dig og byde dig velkommen hos os.

Er du frisk på at være en del af vores hold fra den anden side som frivillig træner, så er vi også altid interesserede i, hvad du har at tilbyde. Om du selv er glad for nogle af de sportsgrene vi allerede tilbyder, eller om du har en idé til et helt nyt hold, så ser vi frem til at høre fra dig. Vil du gerne vide mere om det at være frivillig træner så skriv til Mads, vores foreningsmedarbejder, på ssb@ssb-sport.dk.

Back To Top