skip to Main Content

Badminton

I badmintonafdelingen har vi børnehold på flere niveauer samt selvkørende voksenhold. Dog har vi ikke elite/konkurrencehold – vi henviser til de øvrige klubber i København.

I undervisningen bliver der lagt vægt på at træningen både skal være sjov og lærerig.

Du kan træne i DGI Byen, og på Europaskolen, hvor der er ketsjere og bolde til rådighed (gælder IKKE for voksenholdene, der selv skal sørge for bolde og ketsjere).

Vi har også et seniorhold – læs mere på Seniorsport.

Danmark er et af de lande, hvor badminton har sin største udbredelse og har dermed en lang tradition indenfor sportsgrenen.

Sporten har angiveligt rødder tilbage til det gamle Grækenland og en række lande i Østen. Den moderne udgave kan spores til Indien, hvor britiske soldater i 1860’erne tog en børneleg til sig, der gik ud på at holde en fjerbold i luften med en ketsjer.

Soldaterne tilføjede et net, og dermed var badminton født. Den fik navn efter hertugen af Beauforts residens Badminton House. Nogle af de indiske soldater spillede her med hertugens børn, og de begyndte at omtale spillet som Badminton.

At dyrke badminton har bl.a. en god effekt på hjertet, lungekapaciteten, blodkarrene, åndedrætsorganerne, koncentrationen, blodcirkulationen i synsorganet og desuden forøges konditionen.

Badminton dreng

Bliv frivillig

Vi søger frivillige til at løse mange forskellige opgaver:

Trænere til vores idrætshold for børn og voksne samt frivillige til at udføre praktiske opgaver.

Back To Top