skip to Main Content

Kontingentpriser

Besluttet på seneste generalforsamling

Børn og Unge*               850-950 kr.
Voksne                                    1.200 kr.
Familie                                   1.300 kr.
Senior**                                     900 kr.
Børn særlige behov             1.300 kr.

* 2. aktivitet (helårsaktivitet) udløser 200 kr. i rabat. Udfyld venligst rabatansøgning herunder, for at udløse rabatten. Svømmeholdene har et højere kontingent pga. udgifter til svømmebog/mærker.

** Seniorkontinget giver adgang til alle hold. så længe der er plads på holdet.

Kvindeafdeling  
Kvindesvømning               650 kr.
Varmtvandsgymnastik              650 kr.
Babysvøm./vandlegest.              650 kr.
Pigesvømning              450 kr.
Plask & Hygge              650 kr.
   

Aktiviteterne finder sted 20 søndage pr. sæson, svarende til omtrent hveranden søndag, Se venligst holdbeskrivelse.

Personlige oplysninger
Ingen personlige oplysninger, der registreres ved Studenter Settlementets Boldklub (SSB), bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos SSB.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode til modtagelse af betaling. Det er en af PBS godkendte udbydere, som er E-mærke godkendt.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af betalingen samt medlemsregistrering. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve købsaftalen lagres ikke hos SSB på en måde, så du eller andre senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra en evt. betaling foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes. 

Betaling og tilmelding
SSB modtager betaling med Dankort og VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto når indmeldelsen er godkendt.

Tilmeldningen til vores hold i SSB foregår via onlinesystemet Conventus.
Under fanen “Hold og tilmelding” finder du tilmeldingslink til de enkelte afdelinger og hold.

SSB krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Rabat for aktive medlemmer

Medlemmer, som deltager på mere end 1 hold i SSB, får en rabat på 200 kr. Da vores hjemmeside endnu ikke kan håndtere denne rabatordning, udfylder du nedenstående refusionsansøgning og sender den til ssb@ssb-sport.dk. Beløbet bliver overført til din konto i løbet af ca. 14 dage. Rabatten gælder ikke ikke for hold af kortere varighed end en hel sæson eller særlige tilbud/projekthold.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret. Ved evt. fortrydelse bedes der rettes henvendelse til SSB’s kontor på: 33 79 67 79 – ssb@ssb-sport.dk – og ved at udfylde nedenstående ansøgninger. Husk at påføre dato.

Rabat- og refusionsansøgning

Herunder kan du downloade skema til rabat- og refusionsansøgning.

Rabat- og refusionsansøgning (pdf)
Rabat- og refusionsansøgning (Word)

Back To Top