skip to Main Content


At være frivillig træner i SSB er udfordrende, givende og rigtig sjovt! Du giver noget videre og får en masse igen.

Mange af vores frivillige føler, at de gør en forskel og kommer hjem med god energi – de bliver i godt humør af at hjælpe andre. Det er vigtigt at have det sjovt og være en del af et levende fællesskab. Derudover føler de, at deres personlige potentiale vokser og de får erfaring og kompetencer.

Det kan du også tage med

  • Du kommer til at samle på mange sjove anekdoter
  • Skattefri godtgørelse & betalte kurser
  • Frikontingent
  • Træningstøj
  • Indsigt i foreningslivet & samfundsstrukturer
  • Du får indflydelse og ansvar
  • Netværk og en masse sjove & glade medlemmer
  • Du score ekstra point på CV’et (mange erhvervsledere har selv været frivillige)

Svømning for de små savner trænere
Det er særligt vores to svømmehold om mandagen for de 1-3 årige og vandlegestue (3-5 år) om onsdagen, hvor vi har brug for trænere. Du behøver ingen erfaring, men masser af passion for at give noget videre. Og vi hjælper dig selvfølgelig med at blive klædt på til opgaven. 

Gymnastik for de mindre savner trænere
Det er særligt vores gymnastikhold, som ligger i aldersgruppen 3-4 år, 5 år og 6-7 år, hvor vi har brug for trænere. Du behøver ingen erfaring, men masser af passion for at give noget videre. Og vi hjælper dig selvfølgelig med at blive klædt på til opgaven.

Vi er både på udkig efter en træner/hjælpetræner til vores basketballhold for unge 12-16 år og trænere til Fodbold for sjov for børn.

Hvis du er på jagt efter en anden træneraktivitet, så kontakt os alligevel – vi er altid åbne overfor nye input.

Vi mener, at foreningslivet bl.a. er det kit som binder Danmark sammen, og det er det, som hver dag får os til at finde vej til hjertet af Vesterbro, hvor vi holder til.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Klik her på videolinket – små videoer, hvor de frivillige fortæller om, hvad det har betydet, at være en del af foreningslivet

Kontakt SSB: Telefon 33 79 67 79 – ssb@ssb-sport.dk

 

Back To Top