skip to Main Content

Jytte er træner i Seniorafdelingen Varmtvandsgymnastik og Stolegymnastik

Jytte er pensionist og startede som almindelig bruger i SSB før hun valgte at engagere sig som frivillig. Hun har været medlem af SSB i syv år, og har b.la gået til kinesisk gymnastik, stol gymnastik og pilates.
” Grunden til jeg valgte, at gå hos SSB var fordi jeg havde mødt brugerne af SSB, som anbefalede stedet” fortæller hun. ”Jeg startede med at gå til stol gymnastik, men fandt hurtigt ud af, at jeg også kunne gå til vandgymnastik og pilates til de samme penge”.

Du kan se SSBs samlede tilbud af aktiviteter i SeniorSport her

For Jytte er det vigtigt at være en del af SSB, hun fortæller selv her:
” At gå på hold giver mig en masse samvær med en masse dejlige damer, men der er dog selvfølgelig også et par herrer med på holdene”.
Udover at dyrke idræt, har de frivillige og medlemmerne et stort social samvær privat. Eksempelvis tager de til teater, dyrehaven og spiser sammen. Jytte fortæller, at hun ville have det rigtig trist, hvis ikke hun havde det fællesskab, som hun havde bygget op i SSB. Det er utrolig givende for hende, at hun kan komme hen i en forening og være en del af fællesskabet, men på samme tid også får bevæget sig:

”Det er altid dejligt at bevæge sig, og så er det jo også utrolig sundt. Mange ældre tør ikke rigtig bevæge sig, men hos SSB er holdende tilrettelagt, så alle uanset niveau kan være med, det gøre også SSB til en god forening uanset alder”.
For at blive frivillig i SSB mener Jytte, at det kræver man selv er interesseret i at røre sig, og at man synes det er sjovt. Som frivillig kan man træne gratis hos SSB, hvilket er en stor bonus tilføjer Jytte til sidst.

Vil du være frivillig i SSB kan du læse mere her

Back To Top