skip to Main Content

Vi skal hermed byde et stort velkommen til vores nye gymnastik sporleder Ane Iversen.

Ane skal sammen med Naja hjælpe med fortsat, at udvikle gymnastiksporet og sikre at alle SSB medlemmer får en lærerig og sjov undervisning.

Ane fortæller her lidt om sig selv:

“Jeg hedder Ane og er 23 år. Jeg er opvokset i Esbjerg men har boet i København de sidste 5 år. Jeg har siden jeg var 3 år været aktiv i en gymnastik forening. De sidste 8 år har jeg undervist i dans og rytme, hvilket også er det jeg beskæftiger mig med i SSB. Til september vil jeg påbegynde min 4 sæson i SSB hvilket jeg er meget glad for. 

Jeg ligger meget vægt på sammenhold og god stemning, både på hold men også i foreningen. 

Jeg ser frem til at starte som sporleder og håber på en masse stunder i de kommende sæsoner.”

Håber i alle vil byde Ane et stort velkommen som sporleder.


Back To Top