skip to Main Content
Velkommen til Clara som vores nye sporleder for kvindesvømning.
SSB har kvindesvømning 20 gange pr. sæson og undervisningen foregår i Vandkulturhuset, DGI-byen.
Fortæl lidt om dig selv?
Jeg er 22 år og studerer antropologi på KU. Jeg er født og opvokset i Hillerød, hvor jeg selv har svømmet i mange år og efterfølgende været træner for en del hold på forskellige niveauer. Jeg er bosat på Egmont H. Petersens kollegiet og nyder hver dag at bo med gode mennesker og være en del af et skønt fællesskab.
Hvordan endte du med at være sporleder hos SSB?
Jeg var frivillig træner en sæson, hvorefter jeg blev spurgt om jeg havde lyst til at prøve kræfter med sporlederrollen, da den tidligere sporleder, Nina, stoppede. Det ville jeg gerne!
Hvad er det sjoveste og mest udfordrende ved at være sporleder?
Det mest udfordrende ved at være sporleder er at være den, der er ansvarlig, også når noget ikke går som forventet. Jeg bryder mig ikke om at være den sure… Det er der heldigvis heller ikke så meget behov for! Det sjoveste er helt klart at være i hallen med alle kvinderne, både trænere og medlemmer – der er altid god stemning og jeg har indtryk af, at folk godt kan lide at komme.
Back To Top