skip to Main Content

Latin/Afrobeat Mix (+16 år) 9. april – 11. juni 2018

Tag din mor eller far med til Latin/Afrobeat Mix !

Latin/Afrobeat Mix er en fitness-dans, der kombinerer danse og musik fra det sydamerikanske og afrikanske univers.

Du vil blive undervist i koreografier, som giver dig sved på panden og et smil på læben. Du vil lære dansene imens musikken spiller, og du vil blive overrasket over, hvor let det er at følge med.

Instruktøren Karin Gazit har mange års erfaring indenfor feltet og har både danset, undervist og optrådt i Danmark og udlandet. Karin brænder for dans og har hentet de nyeste moves og musik fra Sydamerika og Afrika, som hun også selv har rejst i.

Pris 175 kr.

Klik her for tilmelding

 

Parkour – nybegynder/let øvet (9-14 år) 3. april – 15. maj 2018

Er du legesyg og har lyst til at udforske verden ? Så er SSB’s nye parkourhold helt sikkert noget for dig !

Hvis du er interesseret i at lære lidt nyt, eller blive bedre, så tilmeld dig – vi lover at det bliver nogle sjove uger. Der vil blive leget med forskellige udfordringer, og lokationer – mere om det i opstartsfasen. Al træning foregår udendørs.

Parkour er en fysisk disciplin, hvor man ved at tilpasse sine bevægelser til miljøet man befinder sig i, skal passere enhver forhindring, der måtte ligge på ens vej.

Den grundlæggende idé bag Parkour er at bevæge sig gennem omgivelserne i flow, det vil sige at komme fra punkt A til B mest effektivt og hurtigst muligt udelukkende ved brug af kroppen.

Parkour foregår oftest i bymiljøet (urbant). Bygninger, gelændere og vægge anvendes til fremdrift på en alternativ måde.

Parkour startede som en subkultur, der udviklede sig i de franske forstæder, men har siden spredt sig ud i hele verden især via internettet.

Pris 200 kr.

Klik her for tilmelding

Back To Top