skip to Main Content

SSB introducerer, som noget nyt, et yin yogahold for voksne +18 år samt floorball +50 år. Hvis der kommer stor tilslutning til holdene, vil de fortsætte i det nye år.

Yin yoga
Tirsdage på Idrætsfabrikken – kl. 20.00-21.30, kan du komme helt ned i gear og stresse af med Nadia, som er vores kompetente yogainstruktør.

Slut din dag af med fuld opmærksomhed på din krop – hvor sindet får en velfortjent pause fra dagligdag og stress. Yin yoga er for alle og er en rolig og blid yogaform, som arbejder med, at få nervesystemet i ro og samtidig har en antistressende effekt.

Yin yoga handler om lange og dybe stræk, hvor der arbejdes med bindevævet, som bliver stærkere og mere fleksibelt. Tempoet er roligt og stillingerne udføres primært siddende og liggende. Du inviteres til at holde stillingerne i 3-5 minutter ad gangen, så kroppen får tid til at slippe spændinger og give efter.

Yin yoga er til dig, der gerne vil have en selvvalgt voksen time out, der trækker opmærksomheden indad og som skaber ro & balance.

Du medbringer selv din egen yogamåtte.

Prisen er 150 kr. for 9 gange, resten af året. Holdstart tirsdag den 20. oktober 2020.

 

Floorball +50 år – onsdage på Idrætsfabrikken – kl. 19.00-20.30.
Floorball er en holdsport i hockeyfamilien med 3-5 markspillere og en goalkeeper på hvert hold.

Floorball handler om sund, effektiv og underholdende motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.

Du spiller med stave og plastikbold (med huller) på en indendørsbane – vi har stave og bolde.

Det er nemt at komme i gang, da det ikke kræver alverdens udstyr og derfor er en overkommelig sport.

Der kræves ingen tidligere erfaring, da spillerne udvikler sig hurtigt, og næsten alle kan lære de grundlæggende færdigheder i sporten og have det sjovt mens de spiller. Desuden er det en sportsgren med meget få skader.

Floorball hjælper med at opbygge koordination, teamwork og selvtillid og skærper også hånd-øje-koordination. Det giver fremragende kardiovaskulær (styrker hjerte og kar) træning og hjælper med at opbygge udholdenhed på grund af de konstante stop and go-bevægelser og den samlede hastighed i spillet.

Floorball stammer fra Sverige og spilles over hele verden – en herlig sport med fart over feltet.

Prisen er 150 kr. for 9 gange, resten af året. Holdstart onsdag den 21. oktober 2020.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med undervisningen, som forebyggelse af smittespredning.

Back To Top