skip to Main Content

Svømmeafdelingen samt svømmeaktiviteter for børn med særlige behov har sæsonstart i uge 37

Vi tager forbehold for ændringer, så hold dig venligst orienteret via vores website. Der kan løbende være ændringer hen over sommeren. Du finder information om holdene under det specifikke hold.

Sæsonen starter i september måned i uge 36, 2019 og afslutter i maj måned 2020 for størsteparten af holdene, dog med få undtagelser (der ydes ikke refusion eller kompenseret med en ekstra dato, ved aflysninger i DGI-byen)

Ledig plads på holdet & tilmeldingsfrist
Tidsfristen for tilmelding er 8 dage, hvis du får tilbudt en ledig plads. Du vil modtage en systemmail, som indeholder en guide til tilmeldingen. Det er meget vigtigt at tidsfristen bliver overholdt, da tilmeldingsprocessen kører automatisk. Hvis tilmeldingen ikke sker inden for 8 dage bliver man automatisk fjernet fra listen, og så er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet. Pladsen bliver derefter tilbudt den næste på listen. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Gentilmelding
Gentilmeldingen kommer til at forløbe i juni & juli samt de efterfølgende måneder. Hvis du har været tilmeldt et SSB hold i sæson 2018-2019, vil du automatisk blive tilbudt en plads på samme hold eller rykke op på et hold tilsvarende dine kompetencer. Vær venligst opmærksom på, at det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Kontaktoplysninger vedrørende medlemmer (mail + mobil)
Det er vigtigt at du har oplyst korrekt mail og mobil i tilmeldingen, da SSB’s kommunikation med medlemmerne primært foregår via mail og SMS. Mobilnummer skal påskrives i mobilfeltetIKKE i fastnetfeltet.

Ventelister sæson 2019-2020

Ønsker du at skrive dig på venteliste til sæson 2019-2020, så skriver du dig på listen for sæson 2018-2019, under det specifikke hold. Vi sørger for, at du bliver overført til 2019-2020, indtil den nye sæson bliver synlig på vores website i juni måned.

I juni-juli-august måned vil der blive åbnet for ventelisterne, som er sorteret efter anciennitet. Hold, hvor der ikke figurerer en venteliste er åben for tilmelding. Hvis du IKKE ønsker at benytte den plads du får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal du aktivt tilmelde dig listen igen.

Kontakt til SSB
Kontakt venligst SSB kontoret med det samme, hvis der opstår problemer med tilmeldingen ssb@ssb-sport.dk   

Vi glæder os til at se dig til den kommende sæson 2019-2020 !

 

Back To Top