skip to Main Content

Svømning kun for kvinder

For at imødekomme en række af nutidens behov, har SSB oprettet aktiviteter udelukkende for kvinder. SSB’s ønske er, at alle skal have mulighed for at være fysisk aktive og opleve glæden ved motion. Vi har kvindelige instruktører og livreddere.

Vi har en række af forskellige svømmehold for piger og kvinder i alle aldre, dem kan du læse mere om herunder, hvor alle svømmeholdene er listede.

Ved tilmelding får du tilsendt en QR-adgangskode, som du skal benytte i hele sæsonen.
QR-koden skal scannes ind både ved indgang og udgang, og det er dit eget ansvar at få QR-koden med!

Har du ikke QR-koden med, så må du købe en almindelig billet. Købte billetter refunderes IKKE af SSB.

Efter sæsonstart: Kontakt SSB kontoret for at få tilsendt en QR-kode – ssb@ssb-sport.dk

Se også retningslinjer for Vandkulturhuset nederst på siden.

Der er adgang til Vandkulturhuset 30 min. før holdstart (ingen adgang tidligere). Udgang skal ske senest 30 min. efter endt undervisning.

SSB medlemmer har kun adgang til det bassin, de træner i – øvrige bassiner kan IKKE benyttes.

Hvis du ønsker at benytte bassinerne før/efter undervisningen, kan du købe en tillægsbillet ved ankomst, i Shoppen, til 25 kr.

Der er tilskueradgang til alle forældre med børn op til 8 år, inkl. børn med særlige behov.

I skal ikke have andet end badetøj, svømmebriller (til de større børn), og selvfølgelig håndklæder med. Hvis barnet er under 3 år, skal I være opmærksomme på, at barnet skal have en godkendt blebadebukser på.

Godkendte blebadebukser er obligatoriske for børn indtil de er renlige. Godkendte blebadebukser er Happy Nappy modellen eller lign. Det er et krav, at de er tætsiddende omkring lårene og rundt om maven samt at de er lavet af materialet neopren. Blebadebuks skal bæres sammen med en badeble såsom ’Little Swimmers’. Badebleer, som fx. “Little Swimmers” er ikke godkendt alene.

Hvis der ikke bæres godkendte blebadebukser, vil en deltager blive bedt om at forlade
undervisningen. Det er vigtigt, at instruktørerne er med til at sikre, at dette overholdes, så vi
kan undgå at skulle lukke bassiner. Godkendte blebadebukser kan købes i Shoppen.

Vigtigt
Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme suspendering (lukning) af hold i svømmeafdelingen, da det afhænger af, hvor mange frivillige trænere vi får henvendelser fra.

Hvis du som forældre ønsker at være hjælpetræner eller instruktør på holdet, kan vi tilbyde gratis medlemskab for dit barn på holdet (eller et andet hold), så I springer ventelisten over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring som underviser, men vi vil også meget gerne sponsorere relevante kurser, så du kan udvikle dine kompetencer. I SSB er alle trænere frivillige – ønsker du at være en del af foreningen, så vil vi glæde os til at høre fra dig – kontakt os på 33 79 67 79 eller på ssb@ssb-sport.dk 

Vi har aktiviteter på følgende lokationer:

  1. DGI Byen, Tietgensgade 65

Bliv frivillig

Vi søger frivillige til at løse mange forskellige opgaver:

Trænere til vores idrætshold for børn og voksne samt frivillige til at udføre praktiske opgaver.

Back To Top