skip to Main Content


Her kan du læse mere om retningslinjerne fra DIF
Kulturministeriets retningslinjer – klik her


Sæsonen starter i september måned i uge 36, 2020 og afslutter i maj måned 2021.

Vi tager forbehold for ændringer – hold dig orienteret via vores site. Der kan løbende være ændringer hen over sommeren. Se under det specifikke hold.

Forudsætningen for en genåbning indebærer, at undervisningen kommer til blive afviklet på forsvarlig vis, så alle kan føle sig trygge ved at deltage i aktiviteterne. Derfor følger vi selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forbindelse med undervisningen, som forebyggelse af smittespredning. Du vil løbende blive orienteret om diverse tiltag.

Alle SSB’s svømmehold & vandaktiviteter bliver berørt af renovering i DGI-byen
Da Vandkulturhuset, i DGI-byen, forventes at skulle skal renoveres fra den 1. juli 2020, er alle SSB’s svømmehold/vandaktiviteter annulleret til den kommende sæson 2020-2021. Vandkulturhuset forventes først, at åbne igen i løbet af foråret 2021. Yderligere info se venligst under “Nyheder”. Hvis du ønsker, at blive skrevet på venteliste til et svømmehold sæson 2021-2022, finder du det specifikke hold, der stadig er synligt under sæson 2019-2020.

Tilmeldingsfrist
Tidsfristen for tilmelding er 8 dage, hvis du får tilbudt en ledig plads. Du vil modtage en systemmail, som indeholder en guide til tilmeldingen. Det er meget vigtigt at tidsfristen bliver overholdt, da tilmeldingsprocessen kører automatisk. Hvis tilmeldingen ikke sker inden for 8 dage bliver man automatisk fjernet fra listen, og så er det ikke længere muligt at tilmelde sig holdet. Pladsen bliver derefter tilbudt den næste på listen. Vær opmærksom på, at det ikke er alle medlemmer, der får tilbudt en plads samtidig, da rækkefølgen er ordnet alfabetisk.

Gentilmelding
Gentilmeldingen kommer til at forløbe i juni & juli samt de efterfølgende måneder. Hvis du har været tilmeldt et SSB hold i sæson 2019-2020, vil du automatisk blive tilbudt en plads på samme hold eller rykke op på et hold tilsvarende dine kompetencer.

Kontaktoplysninger vedrørende medlemmer (mail + mobil)
Det er vigtigt at du har oplyst korrekt mail og mobil i tilmeldingen, da SSB’s kommunikation med medlemmerne primært foregår via mail og SMS. Mobilnummer skal påskrives i mobilfeltet – IKKE i telefonnummerfeltet.

Ventelister sæson 2020-2021
Ønsker du at skrive dig på venteliste til sæson 2020-2021, så skriver du dig på listen under det specifikke hold. 

I juli-august måned vil der blive åbnet for ventelisterne, som er sorteret efter anciennitet. Hold, hvor der ikke figurerer en venteliste er åben for tilmelding. Hvis du IKKE ønsker at benytte den plads du får tilbudt, men stadig ønsker at stå på ventelisten, skal du aktivt tilmelde dig listen igen.

Kontakt til SSB
Kontoret har officielt lukket i juli måned, men vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål i ferietempo. Og kontakt SSB kontoret med det samme, hvis der opstår problemer med tilmeldingen sabrina@idraetsfabrikken.dk


God sommer – pas godt på jer selv og hinanden !

Vi glæder os til at se dig til den kommende sæson 2020-2021.

 

Back To Top