skip to Main Content

Vi tilbyder både et børnehold og et voksenhold med opstart i uge 49

Som noget helt nyt satser SSB på, at opbygge en yogaafdeling, hvor der er plads til at give vores medlemmer en selvvalgt timeout med ro og balance. Yoga har aldrig været mere aktuelt, da vi bliver påvirket af en verden, hvor der indtryk, udtryk og tryk på.

Der findes mange forskellige former for yoga, som er et fantastisk træningssystem med stor indvirkning: Danner bl.a. grundlag for en stærk og smidig krop, øger dine mentale evner (fx koncentrationen), er stress reducerende, forbedre humøret, sætter skub i forbrændingen.


Børn/unge

Happy Yoga Flow barn/ung – tirsdage på Idrætsfabrikken, kl. 15.15-16.00
SSB introducerer et yogahold for børn/unge og hvis der kommer stor tilslutning til holdet, vil perioden blive forlænget.

Happy Yoga Flow består 45 minutters bevægelse og lette strækninger. Undervisningen starter med en kort præsentation af instruktøren Lilly, som er certificeret i Vinyasa, Hatha and Yin.

Overskriften for dagens yoga session er: Sjov åndedrætsøvelse, opvarmning, kort vandpause, derefter udforskning af forskellige yoga asana (stillinger), afspænding og afslutter med evaluering af forløbet: Hvordan det føltes, hvad der var bedst og hvad kan forbedres næste gang. Formålet med træningen er at have det sjovt, forbedre mobiliteten/koncentrationen og vigtigst af alt – at gå hjem med et stort smil på læben.

Liliya forstår dansk, men snakker det kun en lille smule, så det meste af undervisningen foregår på engelsk.

Du medbringer selv din egen yogamåtte + vandflaske.

Prisen er 200 kr. for 12 gange. Holdstart tirsdag den 1. december 2020. Se mere under det specifikke hold.

  

Voksne

Yoga Vinyasa slow flow voksen – torsdage på Idrætsfabrikken,  kl. 16.00-17.30
Vinyasa er en dynamisk yogaform, hvor vi bevæger os fra stilling til stilling i et langsomt flow med fokus på sammenkædning af bevægelse og åndedræt. Vi får en god varme i kroppen, men bevarer fokus på vejrtrækningen og på at være til stede i nuet.

Vinyasa yoga indeholder både liggende, siddende og stående øvelser, der styrker og strækker kroppen samt øger balanceevnen. Det hele foregår i et roligt tempo, hvor der er god tid til fordybelse i stillingerne, og hvor alle kan være med, også hvis man er nybegynder.

Vores kompetente yogatræner Julie glæder sig til at se jer til træning.

Hvis der kommer stor tilslutning til holdet, vil perioden blive forlænget.

Du medbringer selv din egen yogamåtte + vandflaske.

Prisen er 150 kr. for 9 gange. Holdstart tirsdag den 3. december 2020. Se mere under det specifikke hold.

 

 

Back To Top